divendres, 29 de novembre del 2013

Aportació a la vikipèdia

La viquipèdia és una enciclopèdia lliureViquipèdia utilitza una eina o software anomenat mediawiki, que permet que tothom pugui editar, grabar i publicar els articles. Les alumnes d'Educació infantil de Blanquerna hem posat en pràctica aquest procés de creació i modificació d'articles a la vikipèdia.

Per parelles, hem triat un article ja escrit a vikipèdia i hem afegit o modificat part d'aquest article. Nosaltres hem modificat l'article Oceja, un poblet de la Cerdanya. El que hem fet ha estat afegir un encapçalament anomenat situació, on hem posat informació sobre el lloc on està situat el poble d'Oceja, i els seus habitants. També hem posat en pràctica l'acció de crear enllaços entre articles de Vikipèdia: dins de l'article Oceja, hem creat un enllaç cap a l'article de la Cerdanya i cap a article sobre pobles propers a Oceja. A més, també hem creat una referència de la pàgina web d'on hem extret la informació que hem escrit al wiki.

Finalment, caldrà que anem fent un seguiment de la nostra aportació per què així poguem anar veient tot el procés de creació d'informació als wikis.

La nostra aportació va ser a: http://ca.wikipedia.org/wiki/Oceja i el que vam fer va ser afegir el subapartat situació i la referència número 2.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada