dilluns, 30 de desembre del 2013

Tancament del bloc

Per a concloure aquest bloc, m'agradaria dir que aquesta experiència ha estat molt interessant ja que fer aquest bloc m'ha servit per a recordar coses fetes a classe, i per a resumir els conceptes nous. A més, mentre vas redactant el bloc et vas adonant de coses que en un primer moment a classe no havies entès, i penso que fer un bloc amb tots els coneixements nous, t'ajuda a entendre'ls millor i a retenir-los en la teva memòria.

Amb l'objectiu de fer un repàs de totes les eines i recursos utilitzats al llarg del curs a l'assignatura de GTIC, he creat una taula semblant a la de la taxonomia de Bloom del 2008 en la que hi ha totes les eines que hem utilitzat i les habilitats cognitives que s'hi desenvolupen en cadascuna.
 

En la meva opinió, totes aquestes habilitats cognitives són importants, però penso que hi ha algunes que destaquen sobre totes les altres, la de crear i la d'aplicar. Penso que les coses s'aprenen per a després fer ús d'aquestes, i per saber crear i aplicar crec que s'han d'haver complert abans totes les altres habilitats. Això significa que si tu saps aplicar els coneixements, és que els entens i saps com funcionen, per tant, saber aplicar aquests coneixements i saber fer creacions pròpies és, per a mi, el més important.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada