dijous, 31 d’octubre del 2013

Usos del power point i els vídeos

El power point és una eina amb la qual es poden fer presentacions de diversos tipus.

A l'escola, el power point és una eina molt utilitzada per els professors, ja que es pot fer servir per a interactuar amb els alumnes, o simplement per a explicar algun tema.

Hi ha dues maneres de fer un power point, la tradicional i la creativa, però sempre tenen la mateixa estructura: diapositives on es poden col·locar objectes que formen una presentació.
El mateix passa amb els vídeos, aquests poden ser vídeo-lliçons o motivadors. Els de lliçons expliquen una sèrie de continguta, i són fets per treballar-los individualment. Pel que fa als vídeos motivadors, aquests són els que transmeten emocions i els que intenten convèncer al públic d'alguna cosa. Un exemple d'aquests últims serien els anuncis de televisió.

Molta gent pensa que en un power point hi ha d'haver poca lletra i sobretot hi ha d'haver imatges, però això depen del objectiu del power point. Depenent del seu objectiu aquest podrà tenir més o menys text. Per exemple, si el que vols és que els alumnes llegeixin un text que t'ha semblat interessant, pots posar-lo encara que sigui llarg, en canvi, si el que vols és tenir un suport gràfic a l'hora d'explicar un tema, hauria de tenir menys lletra i ser més esquemàtic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada