diumenge, 20 d’octubre del 2013

Anàlisi d'un bloc educatiu

Aquests dies hem estat treballant els diferents bolgs i els seus usos. A més, hem fet la lectura del llibre "usos educatius dels blogs", de manera que ara ja sabem una mica més sobre el tema.
Per a posar en pràctica el que hem aprés, hem visitat i analitzat alguns blogs. Aquí deixo un d'aquests analisis, el del bloc de la cuca fera:
- Bloc dels nens i nenes de la cuca fera: Aquest és un bloc de centre creat per els professors de l'escola cuca fera destinat als pares dels alumnes. El que hi ha en aquest bloc són totes les activitats que van fent les diverses classes al llarg del curs. És un espai on es pot trobar el que busques fàcilment, ja que hi ha diverses pàgines estàtiques per a cada una de les classes: els cargols, el sol, els núvols i les formigues. A més, a la part dreta del bloc, hi ha un calendari on es poden visitar les activitats dels alumnes, els dies de festa, les excursions... També a la part dreta hi ha els arxius de cada activitat on es poden trobar vídeos o imatges i comentaris fets pels visitants del bloc ( normalment els pares i mares dels nens). Finalment, hi ha una llista de blocs relacionats amb l'escola cuca fera.
Penso que aquest bloc és una bona manera de que els pares dels alumnes vagin seguint les activitats dels seus fills, ja que poden veure imatges i vídeos sempre que vulguin i no han d'esperar a que els professors els donguin una copia a final de curs, que és el que feien quan jo anava a la llar d'infants. A més, es poden eliminar els fulls informatius ja que al bloc es poden veure les activitats dels nens al llarg del curs.

Bloc analitzat: http://blocs.xtec.cat/infantslacucafera/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada